Kathmandu Hoogtepunten

 • Paragliden door besneeuwde bergtoppen
 • Oude Boeddhistische en Hindoeïstische tempels bewonderen
 • Meerdaagse wandeltochten maken door de Himalaya
 • Bungeejumpen in een holle rivierkloof
 • Bars, clubs en restaurants bezoeken in de wijk Thamel

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Kathmandu, Nepal

Onder het toeziend oog van het majestueuze Himalaya-gebergte ligt Kathmandu, de bron van de Nepalese geschiedenis en de cultuur. In Kathmandu komen Boeddhistische tempels tot leven met het geluid van het gebed, terwijl fervente koopjesjagers afdingen voor de beste prijzen op de levendige markten. De bars en clubs in Thamel zorgen voor een uitstekend avondje uit, en zakkenrollende apen in de nabije tempels zijn weer van een heel ander kaliber. Wanneer je onvermijdelijk buiten de stadsgrenzen terecht komt, vind je een indrukwekkende selectie van dingen om te zien, te doen en te ontdekken. Bungeejumpen van ’s werelds hoogste platform, paragliden door de bergen, op olifant safari gaan en raften zijn slechts het begin van het avontuur tijdens je medische stage in het buitenland.

Een klinische stage op maat in Nepal

Als je aankomt op het vliegveld staan onze medewerkers klaar om je rechtstreeks mee te nemen naar ons comfortabele en volledig bewaakte huis in het oosten van Kathmandu, exclusief voor Work the World studenten. Op het dakterras kun je regelmatig wilde apen spotten die achter elkaar aan jagen over de daken, een absolute favoriet op zonnige dagen. Onze Programma Manager en assistent zullen je eersteklas ondersteuning bieden tijdens je klinische stage in Nepal. Ze zijn 24 uur per dag beschikbaar om ervoor te zorgen dat jouw vrijwillige stage (het gaat dus niet om medische vrijwilligerswerk) precies zo gaat als je verwacht. Daarnaast staat onze getalenteerde in-house cateraar dagelijks klaar om jouw maaltijden  te bereiden, inclusief onze inmiddels beroemde barbecues die iedere week in de tuin gehouden worden.

JOUW STAGE VERBLIJF IN KATHMANDU

Onze Himalayan Week: Village Healthcare Experience biedt de mogelijkheid om tijdens je Work the World stage in Nepal een uitzonderlijke ervaring op te doen bij een gastgezin in een dorp op de hellingen van het Himalaya-gebergte. In de ochtend werk je op de gezondheidspost in het dorp met lokale werknemers. Het behandelen van patiënten biedt gegarandeerd perspectief als je kijkt naar de toestand in de stad en de beperkte middelen die hier beschikbaar zijn. Tijdens de middag neem je deel aan culturele activiteiten, zoals een bezoek aan de dorpssjamaan, wandelingen naar de tempels, en een introductie tot koken, vissen en buffels melken. Dit is een kans die je nergens anders krijgt!

Stages in Nepal, Kathmandu

Koenjer, Lisanne

Case Study

"Tijdens de periode in het ziekenhuis heb ik alle facetten van de Gynaecologie mogen bekijken; de Maternity ward, de OPD (de polikliniek), de verloskamers en de OKs".

Lisanne Koenjer, Radboud Universiteit Nijmegen 2017

Lees Meer
Blog Images - Navin - Nepal medical students

Case Study

"Life at the Work the World house was incredible"

Navin Leanage, University Of Leicester 2017

Lees Meer
Saha, Progga

Case Study

"Nepal has stolen a piece of my heart".

Progga Saha, Bond University 2016

Lees Meer
Kathmandu

Case Study

Zia Schoemaker studeerde af als verpleegkundige en ging daarna direct naar Kathmandu. Hij had de tijd van zijn leven en vertelt ons waarom hij Work the World beoordeelde met een 9,5.

Zia Schoemaker, Professional Placement 2016

Lees Meer
Amis, Katherine and Charlie Plunket

Case Study

"The student midwives we worked with took us out to go sight-seeing".

Katherine Amis and Charli Plunket, University of East Anglia 2015

Lees Meer

Van onze blog