INBEGREPEN:

  • Ontbijt, lunch en diner
  • Toegewijd Team 
  • Schoonmaak   
  • Taallessen
  • WiFi
  • 24/7 Beveiliging  

Bekijk hier wat is inbegrepen

AccommodatiE

Tijdens een Work the World-stage verblijf je in een gezamenlijk huis dat alle comfort van thuis heeft.

En ja, daar hoort ook wifi bij.

Elk huis heeft ruime, gedeelde slaapkamers, badkamers, lounge-ruimten met comfortabele meubels, eetkamers, tuinen … en de lijst gaat maar door.

Je Work the World-huis is je thuis ver van huis en het middelpunt van gezelligheid tijdens je verblijf met ons in het buitenland.

Wie zijn mijn huisgenoten?

Je ontmoet en woont samen met collega-studenten uit verschillende gezondheidszorgdisciplines uit alle hoeken van de wereld.

Je leert elkaar goed kennen. Veel studenten reizen samen naar stage, socializen ’s avonds thuis (of erbuiten) en organiseren gezamenlijke weekendtrips.

Het maakt daarbij niet uit of je alleen reist of als groep. Je huisgenoten zullen een diverse groep vormen, maar je zit allemaal in hetzelfde schuitje, wat jullie allemaal bindt.

Aan de andere kant: als je liever even alleen bent, zijn de huizen groot genoeg om makkelijk een plek te vinden waar je op jezelf kunt zijn.

Zijn mijn maaltijden inbegrepen?

Je ontbijt en diner worden vers bereid door ons cateringteam in het huis. De teams hebben een indrukwekkende culinaire achtergrond en bereiden plaatselijke delicatessen en bekendere, westerse gerechten.
 
Lunch is thuis beschikbaar (afhankelijk van je stagerooster) maar je kunt ook iets pakken om mee te nemen – de kasten en koelkasten zijn goed gevuld.
 
Geen zorgen als je voedselallergieën hebt: je cateringteam kan ook aan dieetvoorschriften voldoen.
 
En vergeet niet om ons te vragen naar de befaamde wekelijkse barbecue-avonden bij het informeren naar je stage.

Krijg ik ter plekke ondersteuning?

Onze huizen worden ter plekke gerund door ervaren, lokaal ingehuurde, gestructureerde teams.
 
Deze teams staan centraal in jouw ervaring. Ter plekke regelen zij alles: van het ophalen van het vliegveld tot het monitoren van je klinische ervaring in je stage-ziekenhuis.
 
Het meest zul je vertrouwd raken met je Programmamanager en zijn assistent. Zij zijn verantwoordelijk voor je gehele ervaring in het buitenland, vanaf het moment dat je landt tot het moment dat je vertrekt.
 
Zij zijn gevestigd in een kantoor in het huis en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de once in a lifetime-ervaring hebt waar we bekend om staan.
 
Naast het cateringteam dat we hierboven al even noemden, beschikt elk huis ook over een huishoudster die ervoor zorgt dat je woonruimte schoon en opgeruimd is.
 
In al onze huizen is zelfs een 24-uurs beveiligingsteam voor je gemoedsrust.

Wat bieden onze gezondheidszorg stages?

Een Work the World stage biedt je de kans om een klinische stage te volgen in een ontwikkelingsland. Je brengt tijd door in een ziekenhuis met weinig middelen en ziet er ongebruikelijke behandelmethoden en vergevorderde aandoeningen. Je kunt zelfs de afdelingen kiezen waarop je mee wilt lopen. Meer informatie vind je hier.

IN WELKE LANDEN KAN IK MIJN WORK THE WORLD STAGE LOPEN?

Work the World biedt een grote verscheidenheid aan flexibele gezondheidszorg stage mogelijkheden in Azië en Afrika. Denk hierbij aan: 1. Tanzania 2. Vietnam 3. Ghana 4. De Filipijnen 5. Nepal 6. Sri Lanka

WELKE GEZONDHEIDSZORG STUDIES KOMEN IN AANMERKING VOOR EEN WORK THE WORLD STAGE?

Work the World organiseert begeleide stages voor de volgende studies: 1. Verpleegkunde 2. Geneeskunde 3. Verloskunde 4. Fysiotherapie 5. Radiografie (MBRT) 6. Farmacie 7. Tandheelkunde 8. Ergotherapie