Stages in Hue

Geneeskunde Stages

Het universiteitsziekenhuis in Hue waarmee we samenwerken, zowel een ziekenhuis als een opleidingsinstituut, is de ideale plek voor geneeskundestages. Hier vind je een scala aan afdelingen. Doe ervaring op bij Oncologie, Reproductieve Endocrinologie en het Infertiliteitscentrum, het centrum voor Gastro-intestinale Endoscopie, en het Cardiovasculaire en DSA-centrum, om er enkele te noemen. Ook kun je er traditionele Vietnamese geneeskunde zien, beïnvloed door de Chinese traditionele geneeskunst.

+ More Geneeskunde Stages

Verpleegkunde Stages

Ons partnerziekenhuis in Hue, zowel ziekenhuis als een opleidingsinstituut, is de ideale plek voor verpleegkunde stages. De afdelingen waarop je ervaring op kunt doen zijn enorm divers. Je kunt werken op de SEH, Pediatrie, Psychiatrie, Oncologie, Reproductieve Endocrinologie en het Infertiliteitscentrum, het centrum voor Gastro-Intestinale Endoscopie – en het lijstje gaat nog wel even door. Ook is het mogelijk op de afdeling Vietnamese Traditionele Geneeskunde te werken, waar je kunt zien hoe traditionele geneeskunde nog altijd wordt gebruikt naast de modernere praktijken.

+ More Verpleegkunde Stages

Verloskunde Stages

Ons samenwerkingsziekenhuis in Hue is niet alleen een instelling met 3000+ bedden, maar ook een universitair opleidingsziekenhuis. Dit betekent dat je van begin af aan zo veel mogelijk uit je stage kunt halen. Je werkt op de afdeling Verloskunde & Gynaecologie met lokale verloskundigen en artsen, waarbij je betrokken wordt bij alle aspecten van pediatrische zorg voor moeders en zuigelingen. Of je nou werkt in de pre- of postnatale zorg of helpt bij geboorten, je ziet van dichtbij hoe lokale professionals omgaan met het gebrek aan middelen.

+ More Verloskunde Stages

Fysiotherapie Stages

De afdeling Revalidatie van ons partnerziekenhuis is zeer ervaren in het begeleiden van toekomstige fysiotherapeuten. Het ruim 3000 bedden tellende ziekenhuis is tevens een universitair opleidingsinstituut. Je werkt er met lokale specialisten aan revalidatie bij tal van aandoeningen, variërend van brandwonden tot pediatrische spina bifida als gevolg van het gebruik van Agent Orange tijdens de Vietnamoorlog. De klinische settings laten je ervaren hoe zorg wordt verleend wanneer moderne apparatuur en middelen ontbreken.

+ More Fysiotherapie Stages

Ambulancedienst Stages

Ambulancemedewerker stages in Vietnam zijn fascinerend doordat de traditionele geneeskunst verweven is met het gezondheidszorgsysteem. Dit houdt in dat je zult zien hoe moderne behandelmethoden aangevuld worden met eeuwenoude tradities. Op de SEH-afdeling van ons partnerziekenhuis kom je gevallen tegen van RTA, trauma en tropische ziekten als malaria en dengue-koorts. Veel patiënten komen vanuit de meest landelijke gedeelten van Vietnam, wat voor een gemengde patiëntengroep zorgt.

+ More Ambulancedienst Stages

Radiografie Stages

Als universitair opleidingsziekenhuis heeft ons partnerinstituut in Hue uitgebreide ervaring qua scannen en diagnosticeren van aandoeningen in een setting met weinig middelen. De ontbrekende of in veel gevallen ontoereikende apparatuur stimuleert medewerkers om hun methoden om ziekten op te sporen en te diagnosticeren aan te passen. Hier leer je een niveau van vindingrijkheid kennen waar je anders nooit mee in aanraking zou komen.

+ More Radiografie Stages

Farmacie Stages

Tijdens een farmaciestage in ons partnerziekenhuis in Hue maak je kennis met de beperkingen die een tekort aan middelen heeft op de zorgverlening. De impact hiervan is vooral in de farmacie heel groot. Veel medicijnen zijn schaars of simpelweg niet beschikbaar, wat betekent dat patiënten het moeten doen met inferieure alternatieven of helemaal geen medicijnen. Ook kun je er ervaring opdoen met traditionele Vietnamese geneeskunde. Deze is in grote mate gebaseerd op de Chinese traditionele geneeskunde en zal op zijn minst verhelderend voor je zijn.

+ More Farmacie Stages

Het Work the World-huis

Het Work the World-huis vormt een belangrijk onderdeel van je ervaring in Vietnam en is er je thuis ver van huis. Je woont er met andere gezondheidszorgstudenten van over heel de wereld, wat voor een sociale sfeer zorgt in huis.

Ons huis in Hue is een oase van rust om je in terug te trekken uit de drukte van de stad. De mooie tuin heeft een stroompje, een oude wensput en een fijn zwembad.

Het huis ligt in het centrum van Hue, op loopafstand van de beroemde keizerlijke stad.

Steek je via de brug de Parfumrivier over, dan kom je bij enkele van Hue’s beste bars, levendige markten, tempels en een overvloed aan streetfoodverkopers.

Lees hier meer over onze accommodatie

Ons lokale team

Managementteam: Bevindt zich in het huis en houdt toezicht op je hele Work the World-ervaring – 24/7 – vanaf het moment dat je landt totdat je weer vertrektCateringteam: Bereidt allerlei lokale gerechten en vertrouwde gerechten van thuis. En geen zorgen: ze voldoen aan alle dieetwensenHuishoud(st)er: Houdt het huis van onder tot boven schoon en opgeruimd zodat jij je volkomen comfortabel voeltTaaldocent: Komt twee keer per week naar het huis. Je leert alledaagse zinnen en klinische terminologie zodat je zoveel mogelijk uit je stage kunt halenBeveiligingsteam: Bewaakt het huis 24/7 voor jouw optimale gemoedsrust

Ondersteuning in het ziekenhuis

Met ons lokale team breng je vooraf een informeel bezoek aan het ziekenhuis. Ze stellen je voor aan belangrijke afdelingsmedewerkers, waaronder je supervisors, en zorgen dat je je thuisvoelt.

Je zult ons team vaker zien in het ziekenhuis. Ze bezoeken je er tijdens je stage om er zeker van te zijn dat alles naar jouw verwachting verloopt.

Voorafgaand aan je stage wordt bepaald wie je supervisors zijn. Door een band met hen op te bouwen krijg je de kans de plaatselijke gezondheidszorg te zien vanuit het perspectief van een lokale arts.

We regelen alles en bieden ondersteuning tijdens je hele klinische stage, wanneer je het ook maar nodig hebt.

Prijzen

Bestemmingen 1 Week 2 weken 3 weken 4 weken 5 weken 6 weken Extra Week

Vietnam Hue

€1440 €1640 €1840 €2040 €2240 €2440 €400

*De prijzen in het overzicht komen bovenop de inschrijvingskosten (€350).

VILLAGE HEALTHCARE WEEK

Je stedelijke stage in Hue toont je één kant van de Vietnamese gezondheidszorg. De andere kant ervaar je als je ervoor kiest een extra week door te brengen in een plattelandsomgeving met je Work the World-gids en vertaler. ’s Morgens reis je naar de lokale kliniek waar je de vindingrijkheid ervaart van de plaatselijke professionals bij het werken met een aanzienlijk gebrek aan middelen. ’s Middags dompel je je onder in het dagelijks leven op het platteland via culturele activiteiten zoals het meedoen met plaatselijke tradities en het koken van lokale specialiteiten.

LEES MEER OVER MARINE'S VILLAGE EXPERIENCE

"Other interesting cases included a tibial puzzle flap repair on a patient with a snake bite"

Amy Ross, Queen’s University Belfast 2019

Lees Meer

"Choosing this experience allowed me to see first-hand the different practices used in rural and urban regions"

Marine Sowerby, University of Liverpool 2019

Lees Meer

"If you keep an open mind and accept that the culture is different, you will have an amazing time!"

Rita Luz, St George's, University of London 2019

Lees Meer

"In some ways it’s so similar to our services and procedures back home, yet in other aspects, it’s worlds apart."

Lily Bennett, Anglia Ruskin University 2019

Lees Meer

"I learnt the whole process on how to treat patients presenting with snake bites"

Paulina Paksaite, University of Bath 2019

Lees Meer