Het kan zijn dat je minder tijd hebt dan verwacht om een gezondheidszorgstage in het buitenland te regelen.

Maar maak je geen zorgen, wij kunnen in slechts enkele weken een stage voor je regelen, dankzij het uitgebreide netwerk dat wij ter plekke hebben opgebouwd.

Normaal gesproken organiseren we je stage ruim van tevoren, maar dat betekent niet dat we niet op het laatste moment een stage van even hoge kwaliteit voor je kunnen regelen.

Er is een beperkt aantal last-minute stages dat we kunnen organiseren, dus neem contact met ons op als je hierover nadenkt, dan kunnen we de mogelijkheden met je bespreken.

nu aanvrageN

Deskundig team staat voor je klaar

Wij besteden 100% van onze tijd aan het opzetten en begeleiden van hoge kwaliteit buitenlandstages, en niets anders. Bij elke fase van je stage krijg je ondersteuning op maat.

Als je een last-minute stage wilt boeken, kan ons team je adviseren over onze bestemmingen met de snelste visumaanvraagprocedures.

Kies een bestemming   KIES EEN STAGE

 

COVID VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Je kunt er gerust op zijn dat onze beproefde covid-veiligheidsmaatregelen zullen bijdragen aan het beperken van het risico, naar welke bestemming je ook reist. Dit komt omdat onze veiligheidsrichtlijnen ons in staat stellen elk aspect van je reis te controleren, van de veiligheidstraining van je team ter plaatse tot de hygiëne van je privé-accommodatie.

Bovendien laten we alleen volledig gevaccineerde deelnemers toe tot onze programma's, en al onze binnenlandse teams zijn gevaccineerd in overeenstemming met de vaccinatieregels van het lokale ministerie van volksgezondheid. Verder is het een extra geruststelling dat wij tot een zekere hoogte controle hebben over wat er ter plekke gebeurt, iets wat je elders niet zult vinden. Dit komt omdat we werken met een standaard veiligheidsprotocol dat ons toezicht geeft op elk aspect van je ervaring - van je team ter plaatse tot het privé-huis met catering waar je verblijft.

LEES MEER