WAT IS MYTRIP?

MYTRIP PAGE

MyTrip is jouw online stageplanner - je krijgt toegang zodra je je stage hebt vastgelegd.

Met je unieke ID-login heb je toegang tot alle informatie over jouw reis.

Je vindt er interactieve tijdlijnen, voorbereidingschecklists, taalcursusvideo's en informatie over je stageziekenhuis en het huis waarin je verblijft.

Je kunt foto's van je huisgenoten zien en ontdekken wat ze studeren, en komt meer te weten over het team dat je tijdens je verblijf zal ondersteunen.

Ook krijg je toegang tot een enorme database met informatie over het land waar je naartoe reist. Je komt alles te weten, van wat je moet inpakken tot hoeveel je in de lokale valuta kwijt bent aan een biertje.

VOORBEREIDINGSCHECKLIST

MYTRIP PAGE

Je voorbereidingschecklist is het eerste wat je ziet als je inlogt.

Dit is de belangrijkste pagina op het platform omdat het je helpt bij het bijhouden van de dingen die je moet doen in de aanloop naar je reis.

Je checklist omvat alles - van je reisverzekering tot je stagedoelstellingen.

We helpen zelfs met het officiële papierwerk voor je universiteit.

Als je iets van je lijst afvinkt, veranderen de items van rood naar groen, zodat je in één oogopslag ziet wat je nog te doen staat.

De checklist neemt de administratieve stress volledig weg en helpt je om overzicht te houden, waardoor jij je kunt concentreren op je studie.

INTERACTIEVE TIJDLIJN

MYTRIP PAGE

Je reisschema is het tweede van de twee belangrijkste overzichten van MyTrip. Het is een visuele tijdlijn die je informatie geeft over waneer je waar zult zijn.

Het beslaat de gehele duur van je verblijf met Work the World in het land.

Je vindt er informatie over het huis waar je verblijft, je stageziekenhuis en de data waarop je daar verwacht wordt. Je kunt zelfs zien wanneer je op elk van de door jouw gekozen afdelingen zult zijn.

Vanuit dit reisschema kun je dieper in elk onderdeel duiken om alle details te weten te komen.

INFORMATIEPAKKET

MYTRIP PAGE

Het Info Pakket is een schat aan informatie met alles wat je moet weten over je aankomende reis.

Het pakket is onderverdeeld in gemakkelijk te lezen delen, zodat je eenvoudig zelf kunt bepalen wat je wanneer leest.

Zo zul je er onder andere lezen over:

  • Wat je kunt verwachten van je medische stage
  • Inzicht in de lokale cultuur
  • Tips voor fondsenwerving
  • Volledige valutagids + typische lokale kosten
  • Reis- en schadeverzekeringsrichtlijnen
  • + veel meer

"HET HEEFT ME ECHT GERUSTGESTELD"

O'Byrne, Charlotte"Je hebt alle informatie die je nodig hebt voor je - dingen die je moet doen, dingen die je voor moet bereiden.

Telkens als ik iets af kon strepen voelde het nog beter.

Soms vroeg ik me af: "Wat heb ik nog niet getekend, nog niet ingepakt, nog niet betaald?". Door in te loggen en in een oogopslag te zien dat ik alles onder controle had verdween dat gevoel direct.

Je gelooft niet hoe vaak ik ingelogd heb, om alle groene boxjes te zien waaruit bleek dat ik alles had gedaan wat ik moest doen. MyTrip heeft me echt gerustgesteld."

Charlotte O'Byrne, Filipijnen

KRIJG JE EIGEN MYTRIP LOGIN

Zodra je je stage hebt vastgelegd, krijg je je unieke MyTrip login. Neem zo snel mogelijk contact op met ons team om er zeker van te zijn dat je naar de bestemming van je eerste keuze kunt.

Het enige wat je hoeft te doen is ons te vertellen wat je studeert en waar je naartoe wilt, dan nemen wij contact met je op om samen de beschikbaarheid te bekijken.

Gebruik de groene knop hieronder om te beginnen.

INFORMEER NU