Experts in buitenlandse stages

Vandaag de dag creëren we prijswinnende stages voor meer gezondheidszorg studenten en professionals dan ooit tevoren - een direct resultaat van ons streven om de beste buitenlandse klinische en reiservaringen ter wereld te bieden. Sinds we zijn begonnen, hebben we met trots wereldwijd meer dan 18.000 stages op maat gemaakt in gezondheidszorgomgevingen waar weinig middelen voorhanden zijn.

 VERKEN DE Bestemmingen

 

Wie kan er bij ons terecht?

We maken op maat gemaakte gezondheidszorgstages voor studenten en professionals, of je nu stage loopt als onderdeel van je studie of gewoon een nieuwe uitdaging wilt om je carrièrevooruitzichten een boost te geven. We hebben honderden reviews van studenten van over de hele wereld.

 LEES DE REVIEWS

Een team van experts

Ons team beschikt over expertise met een buitengewoon breed scala aan verschillende professionele achtergronden. Voor jou betekent dat een ervaring die je nergens anders zult vinden. Wij bieden je een op maat gemaakte ervaring in verschillende klinische settings. Tijdens medisch vrijwilligerswerk in het buitenland kom je in aanraking met zowel nieuwe aandoeningen als bijzondere culturele houdingen ten aanzien van gezondheidszorgverlening.

 lees meer

Veiligheid & beveiliging

Je zult met een gerust hart op reis gaan in de wetenschap dat onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen je zullen beschermen, naar welke bestemming je ook gaat.

Dit komt omdat ons veiligheidsprotocol ons de controle geeft over elk aspect van je reis; van de veiligheidstraining van het team ter plekke tot je privé-accommodatie. We herzien en passen onze veiligheidsprotocollen in al onze programma's voortdurend aan om ervoor te zorgen dat je kunt ontspannen en genieten in de wetenschap dat we aan alles hebben gedacht.

 LEES MEER