Iloilo Hoogtepunten

 • Bezoek enkele van de beste duikspots in de wereld

 • Wandel naar verborgen Boeddhistische kloosters

 • Ontdek de mooiste stranden in Zuidoost-Azië

 • Geniet van een 'kawa warm bad'

 • Neem deel aan het cultuurfestival op het eiland

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Iloilo, Filipijnen

In het hart van de Filipijnen vind je Iloilo, een charmante stad gelegen op het hartvormige eiland Panay. Verrijkt door de tradities van de Hiligaynon inwoners, is Iloilo een bakermat van de Filipijnse cultuur. Tijdens je (vrijwillige) medische stage proef je de watertandend lekkere lokale keuken, bewonder je ongerepte eilanden voor de kust met witte zandstranden, bezoek je sierlijke kerken achtergelaten door de Spaanse kolonisten, en swing je mee op levendige festivals die vaak spontaan georganiseerd worden. Iets verder op Boracay Island vind je de beste stranden van Zuidoost-Azië, en kun je baden in levensgrote ketels in de eeuwenoude oerwouden van Antique. Tenslotte kun je ook walvissen spotten, een tocht wagen door de mango plantage, bergwandelingen maken, verborgen kloosters bezoeken en nog veel meer.

Een medische stage op maat in de Filipijnen 

Als je aankomt op het vliegveld staan onze medewerkers klaar om je naar ons Work the World huis te begeleiden. Het huis ligt net ten noorden van de rivier Iloilo in een rustige woonwijk met een indrukwekkend uitzicht over de rivier tot aan de Molo Kerk, en verder over prachtige eiland Guimaras. Gedurende je Work the World stage in Iloilo zorgen onze Programma Manager en haar assistent ervoor dat alles soepel verloopt, worden je maaltijden bereid door onze eigen cateraar, en zullen er wekelijkse barbecues worden gehouden op ons prachtige dakterras. Tot slot houdt onze ervaren bewaker het terrein in de gaten om ervoor te zorgen dat jij je volkomen veilig voelt.

JOUW STAGE VERBLIJF IN ILOILO

Onze Tribal Village Healthcare Add-On is een unieke kans om samen te leven met de Ati stam in hun dorp in het hart van Guimaras Island. Eerst ontmoet je het hoofd van de stam en krijg je een rondleiding door het dorp. In de ochtend werk je in een lokale gezondheidskliniek en leer je hoe je allerlei ziektes met uiterst beperkte middelen kunt behandelen. Tijdens de namiddag kun je genieten van je vrije tijd, en heb je de kans om deel te nemen aan allerlei activiteiten, zoals het spelen van traditionele Filipijnse games, het leren van de traditionele weefkunst, zelf kruidengeneesmiddelen maken, of eilandhoppen langs de kust. Tenslotte zijn de barbecues en het traditionele dansen op het einde van je verblijf de perfecte afsluiting van je medische stage in het buitenland.

Stages in Filipijnen, Iloilo

Dahlberg, Kristen

Case Study

" I chose to take the Village Healthcare Experience, and I’m so glad I did"!

Kristen Dahlberg, University of Illinois at Chicago 2015

Lees Meer
Tester, Emily

Case Study

"There’s so much to learn here, so don’t turn down learning experiences".

Emily Tester, University of Nottingham 2015

Lees Meer
Warriner, Alex

Case Study

The hospital staff made a huge effort to make us feel welcome.

Alex Warriner, University of Edinburgh 2015

Lees Meer
Nardi, Melanie

Case Study

an unbelievably life-changing cultural experience

Melanie Nardi, University of New England 2015

Lees Meer
Verbesselt, Matthias

Case Study

Matthias verbleef na zijn vierde jaar aan de KU Leuven drie weken in Iloilo samen met een aantal studiegenoten. “Het is een verrijking voor jezelf als persoon en voor jou als toekomstig arts.” 

Matthias Verbesselt, KU Leuven 2015

Lees Meer

Van onze blog