KANDY EN OMGEVING

  • Kandy is… “Het boeddhistische hart van Sri Lanka, gelegen aan een meer te midden van groene valleien zover als het oog reikt.”
  • Een stad omringd door weelderige jungle en theeplantages, en thuisbasis van de Tempel van de Tand, Sri Lanka’s meest begeerde relikwie
  • Spot wilde olifanten op safari en relax op parelwitte stranden langs kristalheldere zeeën
  • De plaatselijke cultuur zit vol eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden overgeleverd –de inwoners van Kandy laten je er maar wat graag mee kennismaken als je er voor openstaat
  • Ayurveda Week: Verblijf een extra week in Sri Lanka om in een afgelegen Ayurvedische dorpskliniek alles te weten te komen over traditionele kruidengeneeskunde

ACCOMMODATIE EN TEAM

Ons huis in Kandy ligt in een afgelegen woonwijk. Het grote dakterras biedt prachtig uitzicht over de groene, beboste heuvels en het Kandy-meer. Het huis is ruim en heeft een luchtige, open sfeer – ideaal om gezellig samen te komen na je stage voor een lekker diner in de eetkamer of om te relaxen op de comfortabele banken in de zitkamers. Je programma-manager runt het huis samen met een assistent. Zij staan dag en nacht klaar ter ondersteuning. Verder is er een huishouder, een chef-kok die dagelijks twee heerlijke maaltijden bereidt (onze befaamde wekelijkse BBQ-avonden zijn erg gezellig!) en een taaldocent die twee keer per week een taalles verzorgt.

AYURVEDA EXPERIENCE

Als aanvulling op je hoofdstage in Kandy biedt de 7-daagse Ayurveda Experience je een ervaring die je nooit zult vergeten.

Het zal je in Sri Lanka opvallen dat veel mensen moderne geneeskunde combineren met meer traditionele methoden uit de Ayurvedische geneeskunde. Tijdens deze extra week reis je ’s ochtends af naar de kleine plattelandskliniek waar je alles leert over de eeuwenoude wijsheid van de Ayurveda. De dokter is een ervaren genezer die medicijnen maakt van planten en boomschors. ’s Middags neem je deel aan culturele activiteiten zoals kanotochten door de jungle, ossenkartochten, olifantsafari’s en full body massages in Ayurvedische spa’s. Deze week is gegarandeerd een ervaring die je nooit zult vergeten.

LEES MEER OVER ASHLEY'S AYURVEDA EXPERIENCE

Stages in Sri Lanka, Kandy

"Laat je verrassen door alle geweldige avonturen die je daar gaat beleven"

Joeri Vrijkorte, 2017

Lees Meer

"I would definitely encourage other students to take up this opportunity if it is possible for them, and I hope that they would have the same rewarding experiences as I did."

Hattie O'Brien, Chester University 2017

Lees Meer

"The Work the World team did everything possible to make our stay comfortable and knowing I had their support during my stay was very reassuring."

Richard Beston, University of Brighton 2017

Lees Meer

"Kandy was a vibrant, busy place with friendly locals"

Maria Finn, University of Brighton 2017

Lees Meer

"My one piece of advice for anyone considering the Ayurvedic week is to go in with an open mind"

Ashley Lowery - VILLAGE HEALTHCARE EXPERIENCE, Michigan State University 2017

Lees Meer