Sri Lanka Hoogtepunten

 • Ga op olifant safari

 • Ontdek de lokale bars, restaurants in het levendige stadscentrum

 • Maak een zonnige wandeling over de theeplantages

 • Bezoek de Tempel van de Tand waar de eenhoektand van Boeddha bewaard wordt

 • Duik langs de prachtige stranden

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Kandy, Sri Lanka

Sri Lanka, een eiland bij het zuidelijke puntje van India, is een land van grote schoonheid en het heeft een rijke cultuur die zo mogelijk nog groter is. Ons huis in Kandy ligt op een zeer centrale locatie. Bars en restaurants, winkels, markten, cafés en nog veel meer vind je in de stad, net als de street food kraampjes met pittige lokale delicatessen. Als je de boel graag wilt verkennen, zijn er avonturen in overvloed te vinden. Zo kun je naar het nabijgelegen olifanten weeshuis, of ga op safari om luipaarden, olifanten, jaguars en nog veel meer wild te spotten! Trekking in de heuvels is ook te gek; vergeet alleen niet om je wandelschoenen aan te doen. Je kunt ook een wandeling maken over de glooiende theeplantages, ga naar de prachtige witte stranden om je aan watersport en duiken te wagen, of om gewoon te genieten van de zon.

Een klinische stage op maat in Sri Lanka

Bij aanvang van je Work the World stage in Sri Lanka staat ons team klaar op de luchthaven om je te begeleiden naar ons comfortabele privé-huis in de stad Kandy. Het huis is open en luchtig, wat betekent dat er veel ruimte is om rust en stilte te vinden. Op het dakterras worden er wekelijks barbecues gehouden, en bovendien kun je er regelmatig wilde apen spotten die achter elkaar aan jagen over de daken. Tijdens je medische stage in het buitenland zijn onze Programma Manager en assistent 24/7 per oproep beschikbaar om je te ondersteunen, terwijl onze ervaren cateraar iedere dag je ontbijt en avondeten klaarmaakt (rekening houdend met eventuele speciale dieetwensen), en onze getrainde bewaker dag en nacht over het huis waakt om ervoor te zorgen dat jij je helemaal veilig voelt.

JOUW STAGE VERBLIJF IN KANDY

Op onze Ayurveda Experience word je door een gids begeleid naar een afgelegen dorp. Hier verblijf je in een gastgezin en werk je met een traditionele medicijnmeester die generaties oude kennis heeft van de Ayurveda geneeskunde, waarin delen van een boom gebruikt worden als medicijn. Je zult hem tijdens je vrijwillige stage helpen bij het diagnosticeren en behandelen van aandoeningen. Bovendien leer je hoe je Ayurveda medicijnen kunt maken van planten en bladeren in de jungle. In de namiddag kun je een ritje maken met os en wagen, de Ayurveda spa’s bezoeken voor volledige lichaamsmassages, of zwemmen in het nabijgelegen meer bij zonsondergang.

Stages in Sri Lanka, Kandy

Katherine Hughes

Case Study

"I loved experiencing a new and vibrant culture in a beautiful country that is so different to mine and meeting so many wonderful people".

Kathryn Hughes, Cardiff University 2017

Lees Meer
Meijerink, Joost

Case Study

"This was definitely my biggest adventure yet, and a decision I will never regret!"

Joost Meijerink, Hanze Hogeschool 2017

Lees Meer
Lowery, Ashley

Case Study

"Work the World exceeded every expectation. I made amazing friends, and had unforgettable experiences. It was better than I could have possibly imagined!"

Ashley Lowery, Michigan State University 2017

Lees Meer
Cook, Melissa

Case Study

"It was the best thing I’ve ever done, and I wish I could go back and do it all over again."

Melissa Cook, Dundee University 2017

Lees Meer
Ed Spraggon

Case Study

"Sri Lanka presented the opportunity for a different kind of cultural and educational immersion".

Edward Spraggon, University of Queensland 2016

Lees Meer

Van onze blog