KANDY EN OMGEVING

  • Kandy is… “Het boeddhistische hart van Sri Lanka, gelegen aan een meer te midden van groene valleien zover als het oog reikt.”
  • Een stad omringd door weelderige jungle en theeplantages, en thuisbasis van de Tempel van de Tand, Sri Lanka’s meest begeerde relikwie
  • Spot wilde olifanten op safari en relax op parelwitte stranden langs kristalheldere zeeën
  • De plaatselijke cultuur zit vol eeuwenoude tradities die van generatie op generatie worden overgeleverd –de inwoners van Kandy laten je er maar wat graag mee kennismaken als je er voor openstaat
  • Ayurveda Week: Verblijf een extra week in Sri Lanka om in een afgelegen Ayurvedische dorpskliniek alles te weten te komen over traditionele kruidengeneeskunde

ACCOMMODATIE EN TEAM

Ons huis in Kandy ligt in een afgelegen woonwijk. Het grote dakterras biedt prachtig uitzicht over de groene, beboste heuvels en het Kandy-meer. Het huis is ruim en heeft een luchtige, open sfeer – ideaal om gezellig samen te komen na je stage voor een lekker diner in de eetkamer of om te relaxen op de comfortabele banken in de zitkamers. Je programma-manager runt het huis samen met een assistent. Zij staan dag en nacht klaar ter ondersteuning. Verder is er een huishouder, een chef-kok die dagelijks twee heerlijke maaltijden bereidt (onze befaamde wekelijkse BBQ-avonden zijn erg gezellig!) en een taaldocent die twee keer per week een taalles verzorgt.

AYURVEDA EXPERIENCE

Als aanvulling op je hoofdstage in Kandy biedt de 7-daagse Ayurveda Experience je een ervaring die je nooit zult vergeten.

Het zal je in Sri Lanka opvallen dat veel mensen moderne geneeskunde combineren met meer traditionele methoden uit de Ayurvedische geneeskunde. Tijdens deze extra week reis je ’s ochtends af naar de kleine plattelandskliniek waar je alles leert over de eeuwenoude wijsheid van de Ayurveda. De dokter is een ervaren genezer die medicijnen maakt van planten en boomschors. ’s Middags neem je deel aan culturele activiteiten zoals kanotochten door de jungle, ossenkartochten, olifantsafari’s en full body massages in Ayurvedische spa’s. Deze week is gegarandeerd een ervaring die je nooit zult vergeten.

LEES MEER OVER ASHLEY'S AYURVEDA EXPERIENCE

Stages in Sri Lanka, Kandy

"This whole experience puts your career and life into perspective."

Sophie Sheard, Sheffield Hallam University 2018

Lees Meer

"If you’re considering travelling with Work the World, go for it! When are you going to have this opportunity again?"

Joanne Tomlin, University of Lincoln 2018

Lees Meer

"It was incredible to see how different theatres in Sri Lanka were compared to the UK."

Umisha Nardani, King's College London 2018

Lees Meer

"The whole experience surpassed my expectations."

Syreeta Williams, St George's, University of London 2018

Lees Meer

"The Ayurvedic Week was an experience unlike any available anywhere. This alone more than justified my choice of Sri Lanka for a placement."

John Wilkinson, King's College London 2018

Lees Meer