In this hub you'll find everything you need to get your fundraising efforts off the ground. It's not uncommon for people to raise enough money to cover the cost of their entire placement — with the tips in this hub, you stand an excellent chance of doing so yourself.

DE EERSTE STAP

Misc

Jouw eerste stap is het op een rijtje zetten hoeveel geld je nodig hebt. De kosten voor je stage is eenvoudig uit te rekenen aan de hand van onze prijzenpagina, maar wat denk je van ‘zakgeld’ en je vluchten?

LEES MEER

SCHRIJF EEN ONLINE FONDSENWERVING PROFIEL

Misc

We hebben een handleiding gemaakt voor het schrijven van het perfecte online fondsenwerving profiel, zodat je jouw verhaal en doelen met de hele wereld kunt delen om geld in te zamelen voor jouw onvergetelijke reis.

LEES MEER

BUDGETTEREN

A high school teenager is writing down monthly budget in her notebook. A piggy bank is sitting on the table.

Het woord 'budgetteren' kan angst oproepen, maar het is een noodzakelijke klus als het aankomt op het plannen van een reis. De gids die we produceren, helpt je om dit alles veel gemakkelijker te maken.

LEES MEER

SNELLE TIPS

Misc

We hebben informatie en bronnen verzameld, zoals citaten en gratis te gebruiken afbeeldingen, voor als je gebruikt wilt maken van fondsenwerving.

LEES MEER