by Work the World

Een van de meest waardevolle en leerzame ervaringen die je kunt hebben: leven en werken in een ander land. Binnen een andere cultuur krijg je een breder perspectief op de wereld. Omdat – vooral in de samenwerking met anderen – je competenties en karakter op de proef gesteld worden, krijg je dieper zelfinzicht, meer zelfvertrouwen en word je creatiever, vindingrijker en empathischer.

TRAVEL

Zoals je weet, bieden wij deze life changing ervaring en helpen onze experts je daarnaast met alle voorbereidingen voor je reis. Om onze service nog completer te maken, werken wij sinds 1 oktober samen met VvAA. Je kunt hierdoor direct de juiste verzekeringen, vliegtickets en zelfs de visumaanvraag of een eventuele reisverlenging regelen - eenvoudig via 1 punt en met een Nederlands sprekende contactpersoon. 

Helaas kun je alleen van deze samenwerking profiteren als je de Nederlandse nationaliteit hebt of in Nederland studeert. Heb jij de Belgische nationaliteit? Geen stress: dan staan mijn fantastische Engelse collega's in Brighton nog altijd voor je klaar om je met dit alles te helpen en veel vind je sowieso op je persoonlijke MyTrip pagina.

Op deze pagina vind je alle informatie over de services van VvAA voor jou als Work the World student.

Nog geen VvAA lid? Alle (para)medische studenten kunnen gratis lid worden en zo sowieso profiteren van vele voordelen. 

Lees Meer

Ben je klaar om de eerste stap te nemen? Meer te lezen over clinische stages in het buitenland.

Zoek naar blogpost