by Work the World

Het is nogal een stap. Tijdens je studie een periode naar het buitenland om daar nóg meer te leren over het vak. Een tijdje rondreizen is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Beter worden in je expertise, leren van het onbekende en genieten van al het mooie dat deze wereld te bieden heeft. Kortom, een avontuur waar je je vol overgave in moet kunnen storten. VvAA helpt je daarbij. 

Zie je het zitten om je stage via Work the World te organiseren? Sluit dan direct het VvAA verzekeringspakket voor studenten af. Een aansprakelijkheidsverzekering, ongevallenverzekering én inboedelverzekering in één. Dit verzekeringspakket is nodig voordat je het vliegtuig instapt. VvAA heeft namelijk speciaal voor WTW de clausule ‘medische aansprakelijkheid’ toegevoegd aan de aansprakelijkheidsverzekering. Dat betekent dat VvAA de kosten vergoedt als een patiënt je aanklaagt na medische handelingen die je uitgevoerd hebt. Vaak mag je op stage in het buitenland nét wat meer medische handelingen uitvoeren dan in Nederland. Hoewel je met meer verantwoordelijkheid een wat groter risico loopt, leer je natuurlijk ook extra veel. VvAA helpt je met het op peil houden van je zelfvertrouwen voor de prijs van een biertje per maand.

KANDY DESTINATION PAGE - clinical imageDankzij de inboedelverzekering in het verzekeringspakket voor studenten weet je zeker dat je je huis veilig achterlaat tijdens je reis. Dan is een lekkage in je kamer of een gestolen televisie net wat minder teleurstellend bij thuiskomst, omdat je weet dat de schade vergoed wordt. Ook de ongevallenverzekering kan aardig van pas komen als je in het buitenland zit. Deze verzekering keert eenmalig een bedrag uit bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Niet verkeerd om je ook hiertegen te verzekeren in een omgeving waar giftige slangen en aardbevingen helaas voor komen. Onbezorgd naar het buitenland; voor je ouders wel zo prettig. 

Samen met WTW wil VvAA jou een onvergetelijke ervaring bezorgen door de juiste verzekeringen aan te bieden, zonder gedoe. Met de VvAA reisverzekering hoef je je vanzelfsprekend geen zorgen te maken over medische kosten en gestolen of beschadigde spullen. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat VvAA je in bijzondere gevallen terug naar Nederland haalt. Ook zonder gedoe.

Wat wij onder ‘bijzonder geval’ verstaan? Nou, die ene onverwachte herkansing bijvoorbeeld. Of zaken waar je liever niet aan denkt, zoals het overlijden van een familielid of goede vriend. VvAA denkt met je mee. Samen zorgen we ervoor dat dit mogelijk is. Het moet zo toegankelijk mogelijk zijn voor jou om extra ervaring op te doen in het buitenland. Daar heeft later immers iedereen profijt van.

Bezoek onze VvAA website voor meer informatie

VvAA blog post

Lees Meer

Ben je klaar om de eerste stap te nemen? Meer te lezen over clinische stages in het buitenland.

Zoek naar blogpost