ANURADHAPURA EN OMGEVING

  • Anuradhapura is… “Een UNESCO Werelderfgoed locatie rijk aan Boeddhistische geschiedenis, cultuur en adembenemende natuur.”
  • Ga thee plukken en proeven op de uitgestrekte en schitterende plantages, spot bedreigde dieren op safari in de nationale parken en maak een onvergetelijke treinreis door in nevelen gehulde heuvels
  • Geniet van de zon op paradijselijke stranden en ga zwemmen met rifhaaien en zeeschildpadden
  • Sri Lankanen staan bekend als vrolijk en gastvrij. Reken op allerlei uitnodigingen voor traditionele plaatselijke activiteiten en feestmalen – de lokale keuken is een van de beste in het land
  • Ayurveda Week: Blijf een extra week in Sri Lanka om in een afgelegen Ayurvedische dorpskliniek alles te weten te komen over traditionele kruidengeneeskunde

ACCOMMODATIE EN TEAM

Ons Anuradhapura huis ligt aan een met bomen omzoomde straat in een charmante wijk in het historische hart van de stad. Er is een binnenplaats op de begane grond en een dakterras waar je na je stage in een hangmat kunt ontspannen met een boek of kunt genieten van de zon. Het huis is het middelpunt van gezelligheid, met smaakvol ingerichte gezamenlijke zitkamers en comfortabele slaapkamers. Je programma-manager runt het huis samen met een assistent. Zij staan dag en nacht klaar ter ondersteuning. Verder is er een huishouder, een chef-kok die dagelijks twee heerlijke maaltijden bereidt (onze befaamde wekelijkse BBQ-avonden zijn erg gezellig!) en een taaldocent die twee keer per week een taalles verzorgt.

Anuradhapura, Sri Lanka

AYURVEDA EXPERIENCE

Als aanvulling op je hoofdstage in Anuradhapura is onze Ayurveda Experience-week een ervaring die je echt nooit zult vergeten.

Tijdens je verblijf in Sri Lanka zal het je opvallen dat veel mensen moderne geneeskunde combineren met meer traditionele methoden uit de Ayurvedische geneeskunde. Elke ochtend reis je af naar de kleine plattelandskliniek waar je alles leert over de eeuwenoude wijsheid van de Ayurveda. De dokter is een ervaren genezer die medicijnen maakt van planten en boomschors uit het bos. Elke middag neem je deel aan culturele activiteiten zoals kanotochten door de jungle, ossenkartochten, olifantsafari’s en full body massages in Ayurvedische spa’s. Deze week is gegarandeerd een ervaring die je je de rest van je leven zult herinneren.

LEES MEER OVER ASHLEY'S AYURVEDA EXPERIENCE

STAGES IN DE SRI LANKA - ANURADHAPURA

"Don’t hesitate—just do it!"

Elizabeth Rix, University of Nottingham 2018

Lees Meer

"I would strongly advise you do a placement with Work the World. It was an experience I will never forget!"

Phyllida Monroe, King's College London 2018

Lees Meer

"Everything I experienced was so memorable. One particular highlight was witnessing my first natural birth, then helping with the care of the mother and baby."

Sarah Turner, Cardiff University 2018

Lees Meer

"While we were on placement we saw a groundbreaking leg transplant. A young farmer needed a new leg after being involved in an RTA..."

Keira Gee and Maddi Rosindale, University of Lincoln 2018

Lees Meer

"Both the team and the other students I met in Sri Lanka became like a second family to me..."

Rebecca McGrath, Australian Catholic University 2018

Lees Meer