Anuradhapura Hoogtepunten

 • Ontdek de oude Boeddhistische tempels en stupa’s van de stad

 • Ga theeplukken op de prachtige plantages in de regio

 • Spot wilde dieren op safari in de nationale parken

 • Neem een luchtballonvlucht over de jungle van Dambulla

 • Relax op de vele onaangetaste paradijselijk witte stranden

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Anuradhapura Hoogtepunten

Met meer dan 50 oude Boeddhistische tempels, altaren en stupa’s, verdient de heilige stad Anuradhapura zeker de titel van UNESCO World Heritage Site. Maar ook de nieuwe stad zal je verrassen, met haar vele bruisende straatmarkten, lokale en internationale bars, en de talrijke heerlijke restaurants. Verder kun je er de plaatselijke festivals bijwonen die er georganiseerd worden door de charmante lokale bevolking. Een Work the World stage in Sri Lanka biedt gegarandeerd avontuur. Zo kun je de top van de Leeuwenrots Sigiriya beklimmen, de ruïnes van eeuwenoude paleizen bezoeken, een luchtballonvaart nemen bij zonsopkomst over de jungles en velden van Dambulla, of op safari gaan in Wipattu National Park om olifanten, luipaarden en ander wild te spotten. Tot slot, om weer even helemaal tot rust te komen, kun je lekker relaxen op de onaangetaste witte zandstranden bij Trincomalee, een echt ‘paradijs op aarde’.

Een klinische stage op maat in Sri Lanka

Bij aankomst heet een van onze lokale medewerkers je welkom op het vliegveld en brengt je naar ons comfortabele en ruime privéhuis, dat zich bevindt in een populaire wijk van de stad. Je kunt hier je spullen uitpakken en even settelen voordat je de officiële introductie ontvangt. Je Programma Manager en zijn team van cateraars en huishoudsters staan steeds klaar om je met van alles en nog wat te helpen zolang je bij ons verblijft. Onze cateraar zorgt zowel voor ontbijt als diner en laat je genieten van lokale lekkernijen, typische maaltijden van thuis en de beste barbecues. Ons terrein wordt tenslotte continu bewaakt, zodat alleen Work the World studenten naar binnen kunnen. We doen er dus alles aan om jou de meest comfortabele en veilige ervaring te bieden tijdens je medische stage in het buitenland.

Anuradhapura, Sri Lanka

JOUW STAGE VERBLIJF IN ANURADHAPURA

Op onze Ayurveda Experience ga je de wildernis in met een ervaren gids, die je begeleidt naar een afgelegen dorpje waar je enkele dagen bij een gastgezin verblijft. Daar leert een vaardige medicijnmeester je alles over de Ayurveda geneeskunde, waarin delen van een boom gebruikt worden als medicijn. ‘s Ochtends werk je samen met de lokale medicijnman, leer je diagnoses stellen en voer je behandelingen uit volgens de Ayurveda-methode. Tijdens de middagen neem je deel aan culturele activiteiten. Zo kun je rijden met os en wagen, zwemmen in het lokale meer bij zonsondergang en genieten van volledige lichaamsmassages in de Ayurveda spa. Een ervaring die je maar één keer in je leven meemaakt. Neem dus vandaag nog contact op voor meer informatie over onze klinische stages in Sri Lanka!

STAGES IN DE SRI LANKA - ANURADHAPURA

Emmerson, Claire

Case Study

"My advice to someone considering a Work the World placement is absolutely do it! It’s one of the most amazing experiences!"

Claire Emmerson, University of Hertfordshire 2017

Lees Meer
Flowers, Shannon

Case Study

"The consultant I worked with was fantastic. He took me under his wing and treated me as a trainee psychiatrist".

Shannon Flowers, Staffordshire University 2017

Lees Meer

Case Study

"An experience I will never forget"

MAISY PROVAN, CARDIFF UNIVERSITY 2017

Lees Meer
ANURADHAPURA MAIN IMAGE

Case Study

"Work the World made planning and preparing my placement totally achievable."

Jane Cooper, Trinity College Dublin 2016

Lees Meer
Destination

Case Study

"Rotating through women's health was invaluable!"

Kirstie Gray, Edinburgh Napier University 2016

Lees Meer

Van onze blog