PERU HOOGTEPUNTEN

 • Wandel naar de overblijfselen van de Inca-stad Machu Picchu

 • Trek door het Amazone regenwoud

 • Klim naar de top van een slapende vulkaan

 • Ga wildwater raften

 • Bezoek een van de diepste ravijnen ter wereld

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Arequipa, Peru

Een trektocht door de mistige jungle in de Amazone, overblijfselen bewonderen van verweerde steden, watertanden bij lokale gerechten en het ontdekken van mysterieuze aanwijzingen die zijn achtergelaten door oude beschavingen maken je stage in Peru zeker een uniek avontuur. Tijdens je (vrijwillige) medische stage in Arequipa, ook wel gekend als de ‘White City’, kun je een kijkje nemen over de rand van de tweede diepste ravijn ter wereld, rustieke dorpjes aan de oevers van Lake Titicaca ontdekken, raften in white-water stroomversnellingen, de 3-daagse klim naar de top van de Mount Misti wagen, of de beroemde tocht naar Machu Picchu ondernemen. Overigens wordt Arequipa omringd door drie formidabele vulkanen, die vanuit de stad goed te zien zijn.

Beleef Arequipa, Peru 

Zodra je uit het vliegtuig stapt word je opgewacht door ons ervaren team dat je snel naar ons privé verblijf brengt. Gedurende je buitenlandse stage in Peru zorgen onze Programma Manager en haar assistenten voor dag en nacht ondersteuning. Onze in-house cateraar kookt zowel Peruaanse specialiteiten als favorieten van thuis. Of je nu een vegetariër of veganist bent, of andere speciale dieetwensen hebt, de cateraar bereidt altijd speciale maaltijden naar jouw wensen. Ten slotte, om ervoor te zorgen dat jij je zo veilig mogelijk voelt, wordt het Work the World huis 24/7 bewaakt door een professionele bewaker.

EEN INTENSIEVE CURSUS SPAANS IN AREQUIPA

Onze intensieve cursus Spaans is speciaal ontworpen om jou te helpen bij de voorbereiding van je medische stage in Peru. Als je kennis van het Spaans nog onder het gespreksniveau ligt, zal dit op maat gemaakte programma daar snel verandering in brengen. Zo krijg je 30 uur een-op-een lessen die zijn opgesteld met de gezondheidszorg in het achterhoofd. Daarnaast omvat ons programma een tweedaagse cursus anamnese zowel als een focus op andere bijzonderheden van de ziekenhuisafdelingen waarbinnen je tijdens je stage in Zuid-Amerika ervaring zult opdoen. Kies voor een één-weekse cursus om nog wat extra’s aan je cv toe te voegen en al het vertrouwen op te bouwen dat je nodig hebt om je medische stage in het buitenland nooit te vergeten.

Stages in Peru - Arequipa

Van Berkel, Kate

Case Study

"Under supervision I was able to palpate some lumps, discuss X-rays with the consultant, and assist with a cervical biopsy!"

Kate Van Berkel, Monash University 2017

Lees Meer
Case Studies

Case Study

"Each medical case that I saw was as interesting as the next."

Emma Simson van Dijkhuizen, University of Nottingham 2016

Lees Meer
Lennon, Georgina

Case Study

"I got back to basics and improved my core skills".

Georgina Lennon, University of Greenwich 2016

Lees Meer
Foster, Caitlin

Case Study

"You get to see how patients are treated without all the tools we use at home."

Caitlin Foster, Monash University 2015

Lees Meer
Yi Tang, Ka

Case Study

"I never felt alone or out of my depth".

Ka Yi Tang, Monash University 2015

Lees Meer

Van onze blog