AREQUIPA EN OMGEVING

  • Arequipa is… “Een stad vol muziek en dans, opgebouwd uit witte stenen en omringd door drie ontzagwekkende vulkanen te midden van de Peruaanse Andes.”
  • Maak een trektocht langs de mooie, mistige Inca Trail naar de ruïnes van de machtige stad Machu Picchu, waar je wordt beloond met adembenemende vergezichten
  • Maak een trektocht door het Amazone regenwoud, ga raften, beklim een slapende vulkaan en bezoek de drijvende dorpen op het Titicacameer.
  • Intensieve week Spaans: poets een week lang je Spaanse vaardigheden met een focus op klinische woorden en zinnen zodat je straks zo veel mogelijk uit je stage-ervaring kunt halen

ACCOMMODATIE EN TEAM

Het Arequipa-huis ligt in een woonwijk op twintig minuten van het toeristische hart van de stad. In dit schitterend onderhouden huis hangt een rustige sfeer en is volop ruimte om te ontspannen; van het dakterras waar je de vulkaantoppen rondom de stad kunt zien opdoemen, tot de zonnekamer op de eerste verdieping. Met gemiddeld zo’n 300 dagen zon per jaar zul je er zeker zoveel tijd buiten als binnen doorbrengen. Je programma-manager runt het huis samen met een assistent. Zij staan dag en nacht klaar ter ondersteuning. Verder is er een huishouder, een chef-kok die dagelijks twee heerlijke maaltijden bereidt (onze befaamde wekelijkse BBQ-avonden zijn erg gezellig!) en een taaldocent die twee keer per week een taalles verzorgt.

INTENSIEVE CURSUS SPAANS

Onze intensieve cursus Spaans is speciaal samengesteld om jou te helpen in je voorbereiding op je stage in Peru. Als je nog geen Spaanse spreekt, dan ben je hiermee snel op stoom.

De lessen (30 uur) die je volgt in kleine groepjes, zijn speciaal gemaakt voor gezondheidszorgstudenten. De cursus omvat daarom ook twee dagen waarbij de focus ligt op anamnese en bijzonderheden van de afdelingen waarop je komt te werken. De plaatselijke taalschool waarmee we al jaren samenwerken heeft de cursus specifiek afgestemd op onze gezondheidszorgstudenten. Een weekcursus Spaans is de ideale voorbereiding om alles uit je stage te halen en er een onvergetelijke ervaring van te maken.

LEES MEER OVER JASON'S ISC EXPERIENCE

Stages in Peru - Arequipa

"Thank you, Work the World, for providing such an eye-opening, well-organised trip."

Fiona Ducksbury, University of Central Lancashire 2018

Lees Meer

"Je verkent de wereld en je groeit enorm als persoon."

Corrie Tabak, 2018

Lees Meer

"Ik ben ontzettend blij dat ik ervoor heb gekozen om het avontuur aan te gaan, en zou het iedereen aanraden!"

Froucke van Gosliga, 2018

Lees Meer

"There was no CT scanner, and when I opened up conversation about funding, they noted that it was quite limited."

Jason Brook, Teesside University 2017

Lees Meer

"Vooral de verschillen in antibioticagebruik waren opvallend voor mij."

Jacobine van Doremalen, 2017

Lees Meer