Brand

WAT INFORMATIE OVER WORK THE WORLD

View profile

WAT INFORMATIE OVER WORK THE WORLD

WIE WE ZIJN

Kort gezegd: wij zijn dé stage-specialisten die jij zoekt. Met meer dan 10 jaar ervaring en ruim 9000 georganiseerde (extra-curriculaire) stages hebben wij ons ontwikkeld tot experts in het op maat regelen van medische stages in ontwikkelingslanden wereldwijd.

Wat We DoEN

Samen met jou stellen we een op maat gemaakte culturele en educatieve stage samen die aan al je wensen voldoet. En dat niet alleen: ook ter plekke zijn we er om je gedurende je hele stage te ondersteunen, zowel op de afdelingen als daarbuiten.

The Best

WAT IS INBEGREPEN: IN HET KORT

View profile

WAT IS INBEGREPEN: IN HET KORT

Een op maat gemaakte Work the World-stage bestaat uit:

  • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek
  • Toegang tot MyTrip: onze online stageplanner
  • Ophaalservice op het vliegveld
  • We maken je wegwijs in de stad en het ziekenhuis
  • Veilige privé-accommodatie met volledige catering
  • Gratis taallessen in het Work the World-huis
  • Begeleide klinische supervisie tijdens je ziekenhuisstage
  • Dag-en-nacht ondersteuning van ons lokale Work the World-team
Pharmacy

JOUW STAGE

View profile

JOUW STAGE

WAAR KAN JE NAARTOE?

We hebben programma’s in Sri Lanka, Ghana, The Philippines, Nepal, Peru, and Tanzania. Al onze bestemmingen bieden unieke ervaringen die je, zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen, nooit meer zult vergeten.

KLINISCHE ERVARING

Dankzij langdurige samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen en klinieken hebben wij gestructureerde, gesuperviseerde stages binnen een veilige medische omgeving kunnen ontwikkelen. Deze relaties geven ons bovendien enorm veel flexibiliteit om de stage zo veel mogelijk op jouw persoonlijke doelen af te kunnen stemmen.

Molotky, Madison

WAAROM JE MET ONS OP REIS ZOU MOETEN GAAN?

View profile

WAAROM JE MET ONS OP REIS ZOU MOETEN GAAN?

Ik kan Work the World niet genoeg aanprijzen. Het personeel was enorm behulpzaam bij het samenstellen van mijn reis en zorgde ervoor dat ik voor vertrek al het noodzakelijke geregeld had. Dankzij hen was de voorbereidingsfase een eitje, wat erg fijn voor me was, aangezien dit de eerste keer was dat ik alleen naar het buitenland ging.”  - Madison Molotky