eerlijk voor iedereen

DONATIONS

Bij Work the World is het ons streven om eerlijke en duurzame partnerships op te bouwen met ziekenhuizen en klinieken over de hele wereld. We streven er altijd naar om er zeker van te zijn dat onze partners zoveel uit onze relatie halen als mogelijk. Met zowel culturele als vaardigheden uitwisseling als basis van wat we doen, is een van onze aandachtsgebieden het faciliteren van duurzame en betrouwbare communicatie.

 

Maar we willen er ook zeker van zijn dat onze partnerziekenhuizen financieel voordeel behalen. In aanvulling op de financiële bijdrages die we doen, doneren we essentieel materiaal zodat de belangrijkste afdelingen zo goed mogelijk kan functioneren.

Om de impact van culturele uitwisseling nog groter te maken, bieden we ziekenhuispersoneel gratis Engelse lessen. Dit helpt natuurlijk niet alleen het personeel en de studenten beter communiceren, maar draagt ook bij aan hun persoonlijke ontwikkeling.


materiaal donatie

Als onderdeel van onze doorlopende partnerships met ziekenhuizen zorgen we dat ze de materialen hebben die ze nodig hebben om op het hoogste niveau te functioneren. Dit heeft voordelen voor het personeel, studenten en, nog belangrijker, de patiënten. Materiaaldonaties worden gedaan op basis van de behoeftes van het ziekenhuis, dus we raadplegen hen voordat we aankopen doen.

"WHEN FOREIGN STUDENTS COME IT'S EASY TO IDENTIFY EQUIPMENT GAPS THAT WE HAVE. WHEN WE SEE THESE GAPS, WORK THE WORLD FILLS THEM FOR US."

- DR. MESHAK SHIMWELA - HOSPITAL DIRECTOR, TANZANIA

Bijvoorbeeld het ziekenhuis in Ghana had grote behoefte aan een zuurstof concentrator. We stuurden ze een gloednieuwe machine omdat de ziekenhuisspecialisten voorstelden dat ze daarmee 150 levens per jaar extra konden redden. Aan onze andere partners is dit jaar gedoneerd in de vorm van laptops, medicijnkarretjes, lichtjes voor de tandarts, draagbare OK’s, bloeddrukmeters, thermometers en nog veel meer.

 

"WORK THE WORLD HAVE DONATED A LOT TO OUR WARD BECAUSE THEY'VE SEEN THE SITUATION OF OUR PATIENTS. WE'RE SO THANKFUL FOR ALL THE HELP THEY'VE EXTENDED TO THE WESTERN VISAYAS MEDICAL CENTRE."

- ROSE KAREN HIJOSA - SENIOR NURSE, THE PHILIPPINES

FINANCIëLe bijdragen

DONATIONS

Net als materiaaldonaties doen we ook ruime financiele donaties aan al onze partnerziekenhuizen. In 2019 hebben we meer dan $575,000 USD naar ziekenhuizen en klinieken in al onze bestemmingen gestuurd. 

Bovenop hun toch al drukke schema’s nemen onze overzienende personeelsleden de tijd om studenten te begeleiden tijdens hun (vrijwillige) medische stage. We willen benadrukken dat we hen erkennen in de vorm van financiële bijdrages aan hen als persoon, voor de moeite die ze doen. Onze primaire bijdrage aan onze partners is een vast bedrag aan elk ziekenhuis voor elke student die we sturen.

Terwijl Work the World blijft groeien, zijn we in staat om meer mensen naar onze partners te sturen, wat betekent dat we steeds meer geld kunnen sturen naar de plekken waar dat het hardste nodig is.