Pokhara Hoogtepunten

 • Bezoek de talrijke oude tempels in de stad

 • Roei over Lake Phewa

 • Beoefen hilltop yoga bij zonsopgang

 • Waag je aan paragliding, bungeejumping en wildwatervaren

 • Wandel naar de Shanti Stupa voor een 360-graden uitzicht over de stad

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Pokhara, Nepal

Pokhara is een prachtige stad, gelegen in een vallei naast het besneeuwde Himalaya-gebergte, die de hemel lijkt te doorboren. Probeer eens yoga uit bij zonsopgang op de top van een heuvel, of roei over stille wateren van Phewa Lake. Wandel naar de Shanti Stupa voor een panoramisch uitzicht op de omliggende gebieden. Als je de lat liever wat hoger legt, kun je tijdens je Work the World stage in Nepal ook paragliden, bungeejumpen, raften, wandelen in de bergen en nog veel meer! Tot slot zijn er in de avonduren tal van bars en restaurants om je te helpen ontspannen na een indrukwekkende dag in het ziekenhuis.

Een klinische stage op maat in Nepal

Bij aankomst op de luchthaven word je verwelkomt door onze medewerkers, die je begeleiden naar ons volledige verzorgde Work the World huis. Op slechts 1 kilometer van de natuurlijk schoonheid van Phewe Lake, heerst er in ons huis een ongelooflijk ontspannen sfeer. Tijdens je vrije tijd kun je terecht op ons groot dakterras met een prachtig uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen, of kun je de bars en restaurants in de nabije omgeving verkennen. De Programma Manager en zijn assistent zijn 24/7 beschikbaar op oproep om ervoor te zorgen dat jouw klinische stage in Nepal soepel verloopt, zowel binnen het huis als in het ziekenhuis. Onze getalenteerde cateraar bereid je ontbijt, lunch en de beroemde wekelijkse barbecues voor, terwijl een speciale bewaker het huis rond de klok bewaakt voor een extra veilig gevoel.

JOUW STAGE VERBLIJF IN POKHARA

Tijdens onze Himalayan Week: Village Healthcare Experience heb je de zeldzame kans om je (vrijwillige) medische stage in het buitenland nog verder uit te breiden en het dagelijkse leven in een afgelegen dorp op de rand van het Himalaya-gebergte van dichtbij te ervaren. Gedurende je verblijf in een gastgezin word je ingezet bij de lokale gezondheidspost. Daar kijk je mee met specialisten uit de gemeenschap en kun je alles leren over de moeilijkheden in een omgeving met zo weinig middelen, ver weg van de relatieve luxe in de stad. In gezelschap van je gids richt je in de namiddag je aandacht op de lokale cultuur en neem je deel aan allerlei lokale activiteiten. Zo kun je kooklessen volgen, brood maken, traditionele outfits proberen, naar hindoetempels wandelen, dorpsscholen bezoeken en meer!

Stages in Nepal, Pokhara

Tom Noteman

Case Study

"Culturally, the Village Healthcare Week was a really great experience."

TOM NOTEMAN, QUEENS UNIVERSITY BELFAST 2017

Lees Meer
Clarke, Alison

Case Study

"X-rays were constantly taken with multiple patients and family in the room".

Alison Clarke, Birmingham City University 2015

Lees Meer
Marit Zuidema

Case Study

De mensen in Nepal hebben zo weinig en zijn zo lief. Ze hebben altijd een glimlach op hun gezicht, ze willen altijd helpen en doen alles voor je.

Marit Zuidema, Vrije Universiteit Amsterdam 2015

Lees Meer
Heil, Madison

Case Study

"I would definitely recommend this program, all the Nepalese people are wonderful".

Madison Heil, University of San Francisco 2015

Lees Meer
Katherine and Aimee's Review of their Medical Internship in Pokhara, Nepal

Case Study

It was amazing to see how involved the families are with patient care

Katherine Biggs and Aimee Magnarelli, New York Institute of Technology 2015

Lees Meer

Van onze blog