MERIDA EN OMGEVING

  • Merida is… “Mexico’s luxueuze hart met prachtige koloniale architectuur en een typisch Latijns-Amerikaanse sfeer.”

  • Ga naar Progreso of Cancun voor stranden, blauwe lucht en bruisend nachtleven
  • Bezoek de eeuwenoude ontzagwekkende Chichen Itza Maya-ruïnes
  • Zwem in Cenotes – de beroemde met water gevulde ondergrondse grotten
  • De vriendelijke inwoners van Merida zullen je met trots verwelkomen in hun prachtige culturele stad
  • Intensieve week Spaans: poets een week lang je Spaans op met een focus op klinische woorden en zinnen om zoveel mogelijk uit je stage-ervaring te halen

TEAM EN ACCOMMODATIE

Ons huis, gelegen in een trendy buitenwijk van Merida en gebouwd in de prachtige Frans-koloniale stijl, is ruim en ademt een gastvrije sfeer. De grote lounge-ruimtes, de eetkamer en de slaapkamers bieden volop ruimte om te ontspannen en te socializen met nieuwe huisgenoten.

De programma-manager runt het huis samen met een assistent. Zij staan 24/7 voor je klaar mocht het nodig zijn. Ook is er een chef-kok die dagelijks twee maaltijden bereidt (inclusief de wekelijkse BBQ-avond), een huishouder en een taaldocent die twee keer per week een taalles verzorgt.

INTENSIEVE CURSUS SPAANS

Deze weeklange intensieve cursus Spaans is speciaal ontwikkeld om ervoor te zorgen dat jij zoveel mogelijk kunt halen uit je ziekenhuisstage in Merida. Kan je Spaans nog wel wat verbeteren, dan brengt deze cursus je op conversatieniveau. Het programma is speciaal samengesteld voor gezondheidszorgstudenten. De focus ligt op de afdeling en discipline waarin je werkzaam zult zijn, maar je leert er ook handige zinnetjes voor in het dagelijks leven - zowel één op één als in groepssessies.

Stages in Mexico, Merida