Batangas Hoogtepunten

 • Bezoek Puerto Galera voor witte stranden en tropisch duiken
 • Wandel rond het grote kratermeer op Volcano Island
 • Verken de drijvende paden van Ang Pulo’s Mangrove Forest National Park
 • Duik in de geschiedenis en bezoek de vele mooie voorouderlijke huizen
 • Vier feest op kleurrijke straatfestivals

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Batangas, Filipijnen

Batangas is een kleine, rustige en vriendelijke stad gelegen aan de kust van het eiland Luzon. Tijdens je (vrijwillige) stage heb je de kans om de schitterende bergen, witte zandstranden en de gevarieerde onderwaterwereld rondom het eiland te verkennen. Binnen de stad zorgt de universiteit voor een jeugdige sfeer in de restaurants en bars, een duidelijk contrast met de oude Filipijnse geest die er nog altijd hangt rond de vervallen voorouderlijke huizen op het eiland.

Verder biedt een medische stage (dit is dus geen medisch vrijwilligerswerk) in de Filipijnse stad Batangas een overvloed aan mogelijkheden voor avontuur; of je nu van het ene beroemde tropische eiland naar het andere hopt, een tocht maakt langs smaragdgroene rijstvelden of een blik werpt in de immense krater van de Taal-vulkaan.

Een medische stage op maat in Batangas

Bij aankomst op het vliegveld word je welkom geheten door ons lokale team van medewerkers dat je vervolgens naar ons privéhuis brengt. Tijdens je stage in de Batangas woon je in het Work the World huis samen met collega-studenten uit alle hoeken van de wereld. Dit zal helpen om je sneller thuis te voelen in je nieuwe omgeving. Bovendien kent ons team van medewerkers het gebied op zijn duimpje, en zullen ze steeds klaarstaan om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je medische stage in de Filipijnen soepel verloopt.

Wat eten betreft: onze cateraar bereidt de heerlijkste traditionele Filipijnse gerechten, maar draait zijn hand ook niet om voor westerse klassiekers. Er wordt ook altijd rekening gehouden met speciale dieetwensen.

HOUSE

Jouw stage verblijf in de Filipijnen

De beste manier om je klinische stage in de Filipijnen te optimaliseren is via een van onze gestructureerde culturele dorpsprogramma’s. Tijdens de Village Healthcare Add-On woon je bij een inheems gastgezin in een dorp omringd door prachtige natuur. ’s Ochtends werk je in een nabijgelegen zorgpost waar je patiënten uit de dorpsgemeenschap behandelt. Op de middagen ben je vrij om jezelf onder te dompelen in de lokale cultuur en tradities, kooklessen te volgen, traditioneel handwerk te maken en de omgeving te verkennen.

STAGES IN Filipijnen, BATANGAS

Garrard, Adam

Case Study

"It was a testament to the World the World service that the placement far exceeded my expectations."

Adam Garrard, Brighton & Sussex Medical School 2017

Lees Meer
Kent, Laura

Case Study

"The team in the UK are amazing at the pre-departure process, which made everything so easy. It really was hassle-free".

Laura Kent, University of Worcester 2017

Lees Meer

Van onze blog