OVER ONS 

Het verhaal van Work the World begon in 2005. Tijdens gesprekken met gezondheidszorgstudenten en professionals uit alle hoeken van de wereld werd duidelijk dat het zelfstandig regelen van een buitenlandse stageplaats een erg ingewikkeld traject vol valkuilen was.

Wij wilden de standaard voor buitenlandse stage-ervaringen herdefiniëren, en dat is ook precies wat we hebben gedaan.

Het verzinnen van een kant-en-klare oplossing was daarbij geen optie; daarvoor hadden te veel mensen specifieke prioriteiten en interessegebieden. Daarom ontwikkelden we een werkwijze die ons tot op de dag van vandaag in staat stelt uitzonderlijke klinische ervaringen te bieden die geheel op maat zijn afgestemd op ieders individuele doelen en interesses. Ook besloten we eerlijke en ethische samenwerkingsverbanden te ontwikkelen en onderhouden met buitenlandse ziekenhuizen, klinieken en omringende gemeenschappen om vanuit die basis de beste gezondheidszorgstages ter wereld te kunnen bieden.

Vandaag de dag regelen we (vrijwillige) stages voor meer studenten en zorgverleners dan ooit tevoren – een direct resultaat van onze inzet om de beste buitenlandse klinische ervaringen en reiservaringen ter wereld te bieden. We zijn er trots op dat we al meer dan 18.000 stages tot in de puntjes hebben kunnen regelen in weinig bemiddelde gezondheidszorg-settings over heel de wereld.

We hebben teams van deskundigen in onze kantoren in Brighton, Melbourne en Dordrecht, en in Sri Lanka, de Filipijnen, Nepal, Tanzania, Ghana, en Vietnam hebben we ervaren teams die ter plekke onze programma’s runnen.

Voor wie zijn wij er?

Wij regelen wereldwijde stages in de gezondheidszorg voor studenten en professionals, ongeacht of je stage onderdeel is van je studie of omdat je een nieuwe uitdaging zoekt om je carrièrekansen te vergroten. Klik hieronder door voor meer informatie over de stagemogelijkheden die wij bieden en voor alles wat je wilt weten over onze bestemmingen.

STAGes        bestemmingen