INBEGREPEN:

  • ONTBIJT, LUNCH EN DINER 
  • TOEGEWIJD TEAM 
  • SCHOONMAAK 
  • TAALLESSEN
  • WiFi
  • 24/7 BEVEILIGING  

Accommodatie -

Tijdens een Work the World-stage verblijf je in een gezamenlijk huis dat alle comfort van thuis heeft. En ja, daar hoort ook wifi bij.

Elk huis heeft ruime, gedeelde slaapkamers, badkamers, lounge-ruimten met comfortabele meubels, eetkamers, tuinen … en de lijst gaat maar door.

Je Work the World-huis is je thuis ver van huis en het middelpunt van gezelligheid tijdens je verblijf met ons in het buitenland.

 

Wie zijn mijn huisgenoten?

HOUSE

Je ontmoet en woont samen met collega-studenten uit verschillende gezondheidszorgdisciplines uit alle hoeken van de wereld.

Je leert elkaar goed kennen. Veel studenten reizen samen naar stage, socializen ’s avonds thuis (of erbuiten) en organiseren gezamenlijke weekendtrips.

Het maakt daarbij niet uit of je alleen reist of als groep. Je huisgenoten zullen een diverse groep vormen, maar je zit allemaal in hetzelfde schuitje, wat jullie allemaal bindt.

Aan de andere kant: als je liever even alleen bent, zijn de huizen groot genoeg om makkelijk een plek te vinden waar je op jezelf kunt zijn.

 

 

Zijn mijn maaltijden inbegrepen?

KANDY HOUSEJe ontbijt en diner worden vers bereid door ons cateringteam in het huis. De teams hebben een indrukwekkende culinaire achtergrond en bereiden plaatselijke delicatessen en bekendere, westerse gerechten.
 
Lunch is thuis beschikbaar (afhankelijk van je stagerooster) maar je kunt ook iets pakken om mee te nemen – de kasten en koelkasten zijn goed gevuld.
 
Geen zorgen als je voedselallergieën hebt: je cateringteam kan ook aan dieetvoorschriften voldoen.
 
En vergeet niet om ons te vragen naar de befaamde wekelijkse barbecue-avonden bij het informeren naar je stage.

 

Krijg ik ter plekke ondersteuning?

HOUSEOnze huizen worden ter plekke gerund door ervaren, lokaal ingehuurde, gestructureerde teams.
 
Deze teams staan centraal in jouw ervaring. Ter plekke regelen zij alles: van het ophalen van het vliegveld tot het monitoren van je klinische ervaring in je stage-ziekenhuis.
 
Het meest zul je vertrouwd raken met je Programmamanager en zijn assistent. Zij zijn verantwoordelijk voor je gehele ervaring in het buitenland, vanaf het moment dat je landt tot het moment dat je vertrekt.
 
Zij zijn gevestigd in een kantoor in het huis en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de once in a lifetime-ervaring hebt waar we bekend om staan.
 
Naast het cateringteam dat we hierboven al even noemden, beschikt elk huis ook over een huishoudster die ervoor zorgt dat je woonruimte schoon en opgeruimd is.
 
In al onze huizen is zelfs een 24-uurs beveiligingsteam voor je gemoedsrust.

 

Beschikbaar in: