OMAR MOHAMED - Directeur

Website Assets

Voordat Omar in 2005 mede-oprichter werd van Work the World, werkte hij zes jaar in de ‘tussenjaar’ branche, waarbij hij zich vooral richtte op duurzame reizen. Hij heeft op maar liefst elf verschillende bestemmingen gewerkt, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika. Hier was hij verantwoordelijk voor het managen en ontwikkelen van werkervaringsprojecten op het gebied van maatschappelijk welzijn, onderwijs, gezondheidszorg en natuurbehoud.

FAYE CLONAN - Directeur

Website Assets

Faye begon haar carrière als Operationeel Manager, maar ontwikkelde in twee jaar tijd zo’n indrukwekkend portfolio dat een promotie tot Algemeen Directeur een logische stap was. Ze houdt alle onderdelen van de organisatie nauwlettend in de gaten om jou de best mogelijke service en ervaring te bieden.

Faye heeft ruime ervaring in de reisbranche; in zowel Afrika, Azië als Zuid-Amerika heeft ze samen met studenten gewerkt aan wereldwijde projecten op het gebied van gezondheidzorg, onderwijs, maatschappelijk welzijn en natuurbehoud. Daarnaast heeft ze alle Work the World bestemmingen persoonlijk bezocht en onderhoudt ze nauw contact met de teams ter plaatse.

ROBERT GIDDINGS - HEAD OF OPERATIONS

Website Assets

Rob begon bij ons als Operationeel Manager Afrika en het succes van deze programma’s zijn absoluut te danken aan zijn inzet – hij leerde zelfs Swahili! Hij is nu eindverantwoordelijk voor alle programma's en werkt nauw samen met Chris, Colin, Lauren en Rebecca om ervoor te zorgen dat al onze bestemmingen de best mogelijke stages en keuze co-schappen bieden.

Rob heeft enorm veel van de wereld gezien en begrijpt als geen ander de opwinding, zorgen en planning die komen kijken bij een buitenlands avontuur. Voordat hij ons team kwam versterken, gaf hij Engelse les aan buitenlandse studenten. Hij bracht twee jaar door in Japan, twee jaar in Zuid-Korea en gaf in Engeland les aan mensen van over de hele wereld. Daarnaast heeft hij twee jaar in Nieuw-Zeeland gezeten als coördinator van outdoor activiteiten. 

SABINE DERKSEN - COUNTRY MANAGER NL & BE

Blog Images

“De mooiste dingen gebeuren als je uit je veilige, vertrouwde omgeving stapt en het avontuur opzoekt.” Dit is waar zij in gelooft.

Dit heeft Sabine gedaan door als twintiger naar Barcelona te verhuizen. Eenmaal terug met net steeds die kriebels is zij als vrijwilliger afgereist naar de bush van Botswana: 100% back to basic. Daarnaast heeft zij veel gezien van Thailand (waar haar broertje woont, het zit dus in de familie), Mexico, Zuid-Afrika, bezocht zij onze programma's in de Filipijnen, Sri Lanka en Peru staan er nog heel veel bestemmingen op haar wensenlijstje

COLIN RICHARDSON - OPERATIONS MANAGER

Website Assets

De van origine Schotse Colin versterkt sinds april 2014 het Work the World team. Colins liefde voor avontuurlijke sporten is begonnen met het aangaan van een battle en winnen - op nationaal en internationaal niveau in Tetrathlon, military en zeilen (hij was lid van de National Sailing Sqaud). 

De kans om betrokken te zijn bij de Olympische Spelen in Londen was natuurlijk te mooi om te laten lopen en zijn werk als Transport Manager gaf hem de kans om te werken met de atleten, media en beroemdheden die met dit bijzondere evenement te maken hadden.

Door zijn verhuizing naar Brighton kwam hij bij Work the World terecht waar hij nu zijn levenslust inzet voor 4 prachtige programma’s: 2 in Nepal en 2 in Sri Lanka. 

REBECCA LAPPER - OPERATIONS MANAGER

Website Assets

Na de 4-jarige opleiding Masters in Responsible Tourism Management afgerond te hebben, is Becky bij Work the World komen werken. 

Becky is opgegroeid in Malawi en Zambia en heeft verschillende (bijzondere) banen gehad - van ‘crocodile watching’ op de Zambezi tot werken in een HIV kliniek tot het runnen van een rauwe pub tot werken als een resort manager in Ibiza. 

Haar liefde voor reizen maakt haar meer dan geschikt als Operationeel Manager voor ons programma in Ghana.

CHRIS BENEYTO - OPERATIONS MANAGER

Website Assets

Na 8 jaar in de mijnindustrie te hebben gewerkt, vond Chris dat het tijd was voor iets nieuws. Hij kon de verleiding van Work the World niet weerstaan en sinds augustus 2014 is hij onderdeel van ons team. Hij is verantwoordelijk voor onze programma’s in Tanzania en Peru. 

Chris heeft werkelijk overal ter wereld gewerkt. Daarnaast heeft hij in 5 landen gewoond en nog veel meer plekken bezocht. Hij is dol op talen en spreekt maar liefst 4 talen vloeiend. Daarnaast is hij gek op eten, politiek, kunst en praat graag over welke onderwerpen dan ook. Chris verrijkt ons team met zijn onderzoekende, probleemoplossende mindset en zijn eigenzinnige gevoel voor humor. 

JOE JAMIESON - COMMUNICATIONS MANAGER

Website Assets

Groot gebracht op een dieet van alphabetti spaghetti - Joe’s passie voor schrijven lijkt voorbestemd. Hij timmerde aan de weg door te schrijven en bloggen voor ’s werelds meest bekende namen in de reisbranche en nu is hij het trotste, creatieve brein van de communicatie afdeling van Work the World.

Joe heeft veel gereisd. Tot zijn favorieten ervaringen behoren o.a. een rondreis van 4 maanden door Thailand, wonen en werken in Tokio, een tour door Europa's mooiste bestemmingen en een eye-opening interval in Marokko.

Waar hij nu naar toe wil? "Peru, alstublieft."

MARTIN SAMUELS - OFFICE MANAGER

Website Assets

Martin komt uit Lancashire. De afgelopen tien jaar heeft hij het glamourleven van een semi-professionele muzikant geleid... waarbij tukken bij onbekenden op de vloer en toeren achterin een slecht geïsoleerde bus slechts een paar hoogtepunten waren!

In December 2011 vond hij het mooi geweest; zijn verhuizing naar Brighton was het begin van een gezonder leven en niet veel later solliciteerde hij bij Work the World. Martin is verantwoordelijk voor de verwerking van nieuwe aanmeldingen, het doorvoeren van wijzigingen in data en het op tijd aanleveren van de benodigde documenten.