Dar es Salaam Hoogtepunten

 • Spot wilde dieren op safari in de savanne

 • Ga duiken langs de tropische kust van Zanzibar

 • Wandel door het mooie Mikumi National Park

 • Shop handgemaakte ambachten in de bazaars en markten

 • Bezoek de vele levendige bars en restaurants met livemuziek

WAT IS INBEGREPEN?

 • Onze befaamde op maat gemaakte service 
 • Klinische ervaring onder supervisie 
 • Uitgebreide voorbereiding voor vertrek 
 • Support van onze lokale teams, 24/7
 • Ruime, privé huizen inclusief catering
 • Gratis lokale taallessen 

Beleef Dar es Salaam, Tanzania

Dar es Salaam, ooit een rustig vissersdorpje, is nu een bruisende metropool met Afrikaanse, Arabische, Duitse en Indiase invloeden. Omringd door een verbazingwekkende natuurlijke schoonheid, met oceaan aan de ene kant en savanne aan de andere kant, belooft Dar es Salaam een echt avontuur te zijn. Tijdens je medische stage in Tanzania kun je Tanzaniaanse specialiteiten proeven in een van de vele restaurants, lokale ambachten kopen op de drukke bazaars, of lekker naar het strand voor cocktails onder de zon. Neem de boot naar Zanzibar en bewonder de meest paradijselijke stranden en duikgebieden, of ga verder landinwaarts om wilde dieren te spotten op safari in een van de mooiste Afrikaanse savannes.

Een medische stage op maat in Tanzania

Wanneer je aankomt op het vliegveld, staat ons lokale team klaar om je naar het Work the World huis te begeleiden. Het huis bevindt zich midden in een prachtige tuin, ligt op korte loopafstand van het strand aan de Indische Oceaan, en heeft ook een eigen zwembad! De Programma Manager en zijn assistent staan tijdens je Work the World stage in Tanzania altijd klaar om je te steunen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring helemaal goed verloopt. Onze in-house cateraar maakt met liefde je ontbijt en diner klaar, en er wordt rekening gehouden met jouw speciale dieetwensen. Tenslotte wordt het huis de hele dag en nacht bewaakt door een professionele bewaker. En voor een volledige gemoedsrust tijdens je medische stage in het buitenland wordt het huis de hele dag en nacht bewaakt door een professionele bewaker.

JOUW STAGE VERBLIJF IN DAR ES SALAAM

Onze African Village Healthcare Experience biedt je de kans om beter te begrijpen hoe het leven in een afgelegen Afrikaans dorp eruit ziet. Tijdens deze ervaring zal je bij een gastgezin verblijven aan de westelijke kant van de Uluguru Bergen, waar je in een drukke lokale zorgkliniek zult ondervinden hoe werken in de zorg in Afrika er zoal aan toe gaat. Je biedt hiv-advies aan patiënten en observeert op kraamafdelingen, de tandheelkundige afdeling, of in de polikliniek. Je leert er ook werken onder de lokale omstandigheden, want mannen en vrouwen liggen hier immers op aparte afdelingen. In je vrije tijd doe je mee met de lokale activiteiten. Zo kun je fietsen naar de suikerrietplantages, nabijgelegen watervallen bezoeken, vrijwilligerswerk doen in de plaatselijke basisschool of lessen volgen in traditioneel drummen en dansen!

Stages in Tanzania - Dar es Salaam

Berdou Postma

Case Study

Toen ik afgestudeerd was, was de keus snel gemaakt om vrijwillig als fysiotherapeut in Dar es Salaam te gaan werken. Deze reis naar Afrika is een van de hele mooie avonturen in mijn leven.

Berdou Postma, Hanze Hogeschool - Professional Placement 2016

Lees Meer
Case Studies

Case Study

"I can honestly say it is the best decision I have ever made."

Julia Mooney, Glasgow Caledonian University 2016

Lees Meer
Social Media

Case Study

"Exposure to this has helped me to develop both clinically and emotionally".

Katie Yates: A Photo Review, University of Sheffield 2016

Lees Meer
Scoggin, Samantha

Case Study

"I would absolutely recommend this trip to anyone considering it".

Samantha Scoggin, University of Michigan 2015

Lees Meer
Nastaly, Madeline

Case Study

"You learn very quickly how to assess patients much more efficiently".

Madeline Nastaly, University of Sydney 2015

Lees Meer

Van onze blog

DE VOORDELEN VAN EEN GENEESKUNDE STAGE IN HET BUITENLAND

by Work the World

Medical, Ghana Takoradi, Sri Lanka Anuradhapura, Nepal Kathmandu, Nepal Pokhara, The Philippines Iloilo, Sri Lanka Kandy, Tanzania Arusha, Tanzania Dar es Salaam, Peru Arequipa, Clinical Features, Destination Features, Guides

De tijd dat Geneeskunde stages in het buitenland alleen waren weggelegd voor mensen met tijd en geld, ligt ver achter ons. Vandaag de dag maken universiteiten, beurzen, subsidies en organisaties het proces makkelijker en toegankelijk voor elke arts - zowel student als professional.

Lees Meer